Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da bir restoranın bacasında çıkan yangın ortalığı dumana boğdu. Restoranın bitişiğindeki camiye erken gelen cemaatten bazı vatandaşlar ise dumandan dolayı içeri girmek için beklemek zorunda kaldı, yangının bitimiyle birlikte camiye giriş yaptı.

        Yangın, 12.15 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kaleiçi bölgesindeki İmaret Sokak'taki üst katı butik otel olan alt kattaki restorana ait bacasında çıktı. Dumanların yükseldiğini görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bu sıra işyeri çalışanları da dışarıya çıkıp yangını kontrol etmeye çalıştı. Dumanlar, işletmenin hemen yan kısmında bulunan İmaret Cami'ye doğru ilerlerken, Cuma namazı için erken gelen cemaatten bazıları olan biteni izlemeye başladı. İşyeri çalışanlarından olduğu öğrenilen bir kişi ise, bir süre sonra ise bölgeye gelen itfaiye ekibinin ip yardımıyla çatıya uzattığı hortumla yangını söndürdü.

        Camiye girmek için bekleyen bazı vatandaşlar ise dumanların azalmasının ardından içeriye girdi.

        Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
        Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa