Ankara'da bindiği taksiden 15 bin lira çaldığı gerekçesiyle yakalanan kadın şüpheli tutuklandı
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bindiği taksiden 15 bin lira çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan kadın şüpheli tutuklandı.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bindiği taksiden 15 bin lira çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan kadın şüpheli tutuklandı.
Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Altındağ'da taksideki hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlattı.
İncelemede şüpheli T.K'nin taksinin ön koltuğuna müşteri olarak bindiği, çantasını kamufle ederek kolçağın içinden 4 bin lira, torpidodan da 11 bin lira olmak üzere 15 bin lirayı çaldığı ve daha sonra araçtan indiği tespit edildi.
Ekipler tarafından gözaltına alınan kadın zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ankara
Nöbetçi Eczaneler