Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te okula giden öğrenciye çarpıp kaçan sürücünün yakalandığını bildirdi.

        Bakan Yerlikaya, NSosyal hesabından "Gereği yapıldı" başlıklı paylaşımıyla Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yaşanan olaya ilişkin bilgi verdi.

        Yerlikaya, 15 yaşındaki Berat'a okula gittiği sırada çarpıp kaçan sürücü A.B'nin yakalandığını belirtti.

        Direksiyon başındaki ihmallerin ailelere büyük acılar yaşattığına dikkati çeken Yerlikaya, yeni trafik kanunu teklifi ile kazaları önlemeyi, can kaybını en aza indirmeyi ve sürücülerin davranış biçimlerini olumlu yönde değiştirerek trafik kültürü oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

        Yerlikaya, trafikte caydırıcılığın sadece ceza sistemiyle sağlanamayacağını, bunun toplumda güvenli yaşam kültürünü inşa eden çok katmanlı bir mekanizma olduğunu kaydetti.

        Trafik güvenliğini hiçe sayanların bildirilmesi çağrısında bulunan Yerlikaya, "Trafik güvenliğini hiçe sayanları lütfen 112 Acil Çağrı Merkezi'mize bildirelim. Biz gereğini yaparız." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa