Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü bünyesindeki Ilısu 16. Mardin Bölge Müdürlüğü kapatılarak, bölge müdürlüğü sayısı 26'dan 25'e düşürüldü.

        Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

        Kararnameyle, DSİ'nin taşra teşkilatı yeniden yapılandırıldı.

        Buna göre, Ilısu 16. Mardin Bölge Müdürlüğü kapatılarak, DSİ'nin bölge müdürlüğü sayısı 26'dan 25'e düşürüldü. Bu kapsamda, DSİ teşkilatında bulunan bir bölge müdürü kadrosu da iptal edildi.

        Kararname doğrultusunda, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bölge müdürlüklerine bağlı şube müdürlükleri, başmühendislikler ile bunlara bağlı şeflikler ve mühendislikler kurulabilecek.

        Öte yandan, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Taşra Teşkilatında Düzenleme Yapılmasına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı da Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla, kurum teşkilatına ilişkin daha önce alınmış bazı kararlar yürürlükten kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa