Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop'ta yaralı halde bulunan nesli tükenme tehdidi altındaki yediuyur, ekiplerin titiz bakımı sayesinde sağlığına kavuştu ve doğal yaşamına geri döndü.

        Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürü Kadir Çokçetin, NSosyal hesabından, konuya ilişkin paylaşım yaptı.

        Sinop'ta yaralı halde bulunan yediuyur'un, ekiplerin titiz bakımı sayesinde sağlığına kavuştuğunu ve doğal yaşamına geri döndüğünü belirten Çokçetin, "Sincaplara benzeyen bu sevimli memeliler, ağaç kovuklarına yuva yapar, meyve ve tohumlarla beslenir. Nesli koruma altında olan yediuyurlar, doğanın gizli kahramanlarındandır." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa