Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) AŞ İmalat-ı Harbiye Müzesi'nde 23 Nisan etkinliği düzenlendi.

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çok sayıda çocuk ve aile müzeye geldi.

        Burada çocuklar animatörler eşliğinde dans ederek, çeşitli etkinliklere katıldı. Çocuklara bayrak, balon, boyama kitabı ve boyama kalemi gibi hediyeler verildi.

        Müzeyi gezerek etkinliklere katılan Rüzgar Eymen Yayla, çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mutlu olduğunu ifade etti.

        Ailesiyle burada güzel vakit geçirdiğini belirten Yayla, "Etkinliklerde şarkılara katıldım. Şarkılar söyledim. Okul da tatil. Daha önce gelmemiştim. Çok beğendim. Tekrar geleceğim." dedi.

        Azerbaycan'dan gelen 5 yaşındaki Vidadi Camalov ise çok mutlu olduğunu ve animasyon ekibiyle fotoğraf çektirdiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa