DSİ Şanlıurfa'daki 3 taşınmazını satışa çıkardı
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde mülkiyeti Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne ait 3 taşınmaz satılacak.
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde mülkiyeti Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne ait 3 taşınmaz satılacak.
DSİ Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, mülkiyeti DSİ'ye ait Bozova'daki Eskin Mahallesi'nde iki, Karapınar Mahallesi'nde bir olmak üzere 3 tarlanın satış ihalesi açık artırma usulüyle yapılacak.
İhaleler, Eskin Mahallesi'ndeki taşınmazlar için 8 Nisan'da, Karapınar Mahallesi'ndeki için 9 Nisan'da, DSİ Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ankara
Nöbetçi Eczaneler