Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen okullar arası satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalya verildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Çubuk Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuvaya, 21 okuldan 420 öğrenci katıldı.

        Öğrenciler, 5 kategoride düzenlenen ve 3 gün süren turnuvada dereceye girmek için mücadele etti.

        Kategorilerde ilk 3 sırayı alan katılımcılara madalyalarını Çubuk Kaymakamı Vehbi Bakır verdi.

        Turnuvanın ödül törenine, Türkiye Satranç Federasyonu Çubuk Turnuva Direktörü Veysel Kılınçarslan, okul müdürleri ve veliler de katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa