Kahramankazan'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program gerçekleştirildi.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program gerçekleştirildi.
15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi'nde, Kahramankazan Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen ile öğrenciler ve veliler katıldı.
Etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenler tarafından Mehmet Akif Ersoy'un şiirleri okundu, İstiklal Marşı'nın yazılış sürecini konu alan tiyatro gösterisi sahnelendi.
Oratoryonun da sunulduğu etkinlikte, öğretmenlerden oluşan koro türküler de seslendirdi.
Programda, Mehmet Akif Ersoy'a mektup konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ankara
Nöbetçi Eczaneler