Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Basket Erkek Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki ilk maçında konuk olduğu İspanyol kulübü Unicaja'ya 91-73 yenildi.


        Ev sahibi ekip, Malaga kentindeki Jose Maria Martin Carpena Spor Salonu'nda yapılan mücadelenin ilk periyodunu 22-18 önde geçti. İkinci çeyrekte daha iyi bir hücum performansı sergileyen Manisa Basket, ilk yarı sonunda skoru 42-42'ye getirdi.

        Son 10 dakikaya 5 sayılık üstünlükle (64-59) giren Unicaja, seyircisinin de desteğiyle farkı açarak karşılaşmayı 91-73 kazandı.

        Manisa Basket'te White 23 sayı ve 8 ribaunt, Lee ise 19 sayıyla mücadele etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
        Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa