Ağrı'da yasa dışı silah operasyonu; 2 tutuklama
AĞRI'dayasa dışı silah kaçakçılığı operasyonunda 5 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 73 adet tabanca mermisi ele geçirildi.
AĞRI'dayasa dışı silah kaçakçılığı operasyonunda 5 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 73 adet tabanca mermisi ele geçirildi.
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yasa dışı silah kaçakçılığına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 5 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 73 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Silah ve mühimmata el konulurken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler işlemleri sonrası tutuklandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Ağrı
Nöbetçi Eczaneler