Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden kedi ve köpeklerin mikroçip uygulaması ile kimliklendirilmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

        Konu ile ilgili kurumdan yapılan yazılı açıklamada, "Kedi ve köpeklerin mikroçip uygulaması ile kimliklendirilmesi için son tarih 31 Aralık 2025’tir. Henüz mikroçip işlemini yaptırmayan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına, en kısa sürede İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize başvurmaları önemle rica olunur.

        1 Ocak 2026 tarihinden itibaren yalnızca 6 ay ve daha küçük yaştaki kedi ve köpekler için mikroçip ve kimliklendirme işlemi yapılabilecektir. Bu tarihten sonra yetişkin hayvanlara işlem yapılamayacağından, sürenin dolmasını beklemeden başvuruların tamamlanması büyük önem taşımaktadır.

        Unutmayın; kimliklendirme sorumluluktur.

        Can dostlarınızın güvenliği için kayıt işlemlerinizi geciktirmeyin" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
        Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa