Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’da, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla düzenlenen fidan dikim etkinliğinde geleceğe nefes olundu.

        Şuhut Kapalı Yüzme Havuzu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Çınar, kurum amirleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

        Etkinlikte konuşan Kaymakam Eser, doğaya sahip çıkmanın önemine değinerek, "Bugün diktiğimiz her fidan, geleceğimiz için bir umudu temsil ediyor. Gelecek nesillere daha yeşil bir Şuhut bırakmak hepimizin ortak görevi" ifadelerini kullandı.

        Öğrencilerin büyük bir heyecanla katıldığı etkinlikte yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu. Program sonunda katılımcılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
        Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa