Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da 15 milyon 270 bin (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, gözaltına alınan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak ürün bulunduğu belirlenen tır, panelvan, hafif ticari araç ve 2 kamyonette arama yaptı.

        Araçlarda kaçak 8 milyon 250 bini tütün doldurulmuş 15 milyon 270 bin makaron ile 2 bin 100 elektronik sigara ele geçirildi.

        Polis ekipleri, kaçak makaronlarla ilgili Selahattin S. ve Yasin B'yi gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Selahattin S. tutuklandı, Yasin B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Öte yandan, araçlarda arama yapılması ve kaçak makaron ile elektronik sigaraların bulunması polis kamerasınca görüntülendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
        Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa