Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi.

        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında katılımcılar, Türk bayrakları ve meşalelerle Atatürk Parkı'nda toplandı.

        Katılımcılar bir süre sonra ellerindeki bayrakları sallayarak marşlar eşliğinde İstasyon Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.

        Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, burada yaptığı konuşmada, gençliğin hayatın en dinamik ve üretken dönemi olduğunu söyledi.

        Bu dönemde edinilen bilgi ve becerilerle kurulan hayallerin geleceği şekillendireceğini belirten Loğoğlu, gençlerin en iyi şekilde yetişmesi ve potansiyellerini ortaya çıkarabilmeleri için çalıştıklarını ifade etti.

        Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen müzik yarışmalarında dereceye giren öğrenciler konser verdi.

        Öte yandan, kutlamalar kapsamında "Gençlik Yürüyüşü" etkinliği de düzenlendi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
        Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa