Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA’nın Kozan ilçesinde aynı yöne giderken kaza yapan iki otomobilin park halindeki araçlara çarptığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, dün saat 23.30 sıralarında çevre yolunda üniversite kavşağında meydana geldi. Çocuklarıyla birlikte akraba ziyaretinden dönen N.Ö., kullandığı otomobille, aynı yöne giden plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobilin önüne manevra yaptı. Bu sırada iki araç çarpışıp sürüklenerek park halindeki araçlara çarptı. N.Ö.’nün kullandığı otomobil aydınlatma direğine çarparken, diğer sürücü kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

        Bu arada kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
        Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa