Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Abdurrahim Albayrak, santrfor müjdesini verdi! - Galatasaray Haberleri

        UEFA'nın hesaplarını yeniden incelemeye aldığı Galatasaray'da gündem santrfor transferi. Yanlış hesap incelemesi nedeniyle yaz ayında santrfor transferi yapılamadığı kaydedilen Galatasaray'ın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, konuya ilişkin açıklama yaptı. Antalyaspor deplasmanında Eren Derdiyok’un yokluğunda gol kısırlığına çare arayan ve Maicon ile Ryan Donk’u bile forvet oynatan Galatasaray’da, takviye için çalışmalar erken başlıyor. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, golcü transferi için çalışmalara başladıklarını söyledi.

        Milliyet'te yer alan habere göre Albayrak, ocak döneminde hücum hattına mutlaka takviye yapacaklarını belirterek, “Galatasaray’ı sıkıntıya sokmadan, bütçemiz çerçevesinde ihtiyacımız olan golcü veya golcüleri alacağız” diye konuştu. Sarı-kırmızılıların özellikle hava toplarında da etkili olabilen bir golcü için çalışma içinde olduğu belirtildi.

        Fatih Terim ve ekibinin, devre arası için transferi planlanan futbolcuları mercek altına aldıkları ve gözlem altında tuttukları ifade edildi. Albayrak, Florya’dan gelecek rapora göre ön çalışmalara başlayacak ve bu sefer işi son dakikaya bırakmayacak.

        SATIŞA GÖRE OLACAK!

        Galatasaray’a gelecek forvetin kalitesi de gidecek isimlere göre belirleyici olacak. Gönderileceklerden gelecek para, transfer bütçesinin ne kadar olacağını ortaya koyacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa