Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 3 aylık bebeğini 4. kattan atmıştı... Dram içinde dram | SON DAKİKA HABERİ | Son dakika haberleri

        Diyarbakır'da yürek yakan olay, dün sabah saatlerinde Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi 477’nci Sokak’taki Gülbahar Apartmanı’nda meydana geldi.

        4. KATTAN BEBEĞİNİ BIRAKTI

        DHA'daki habere göre psikolojik sorunları olduğu belirtilen Nurhayat E., misafirliğe gittiği kayınpederinin 4’üncü kattaki evinde, 3 aylık bebeği H.E.’yi pencereden attı.

        BEBEK OLAY YERİNDE ÖLDÜ

        İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi.

        ANNE GÖZALTINA ALINDI

        Anne Nurhayat E., polis tarafından gözaltına alındı. Bebeğin cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

        SAVCILIK HASTANEYE SEVK ETTİ

        Doğumdan sonra psikolojisinin bozulduğu belirtilen ve ailesinin de bu süreçte kendisine yardımcı olmaya çalıştığı ifade edilen Nurhayat E., savcılık kararıyla tedavi için Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anne 3 aylık bebeğini 4. kattan bıraktı!
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        Diyarbakır'da gökyüzündeki parlak ışık kamerada

        DİYARBAKIR'da gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan parlak ışık, güvenlik kamerasına yansıdı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa