Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de konuk ettiği Yenimahalle Belediyespor'a 26-23 yenilen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Hakan Günal, "Oyuncularımızın sakin olmaları gereken yerlerde çok çabuk atış kullanmaları ve bu atışların başarılı olmaması sonucu başarısız olduk." dedi.

        Hakan Günal, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, müsabakada ilk yarıya istemedikleri bir farkla girdiklerini belirtti.

        İkinci yarıda sakin olmaları gereken yerlerde bunu başaramadıklarını ifade eden Günal şunları söyledi:

        "Oyuncularımızın sakin olmaları gereken yerlerde çok çubuk atış kullanmaları ve bu atışların başarılı olmaması sonucu başarısız olduk. Çok acele şut attık. Yine de takımımızın mücadelesinden memnunum. 60 dakika boyunca maçı istediklerini gösterdiler. Bu şekilde mücadele ettiğimiz sürece hedefimizden sapmadan yolumuza devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa