Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kaş ilçesinde İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

        Atatürk İlk ve Ortaokulunda yapılan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Kaymakam Bilgihan Bayar, yaptığı konuşmada, çocukların ülkenin geleceği olduğunu belirterek, eğitimde velilerin öğretmenleri yalnız bırakmamasını ve onlarla eş zamanlı çalışmasını istedi. Öğretmen, öğrenci ve velilerin İlköğretim Haftası'nı kutlayan Bayar, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan da ilçede 9 bin öğrenciyle başladıkları yeni eğitim-öğretim yılında, sadece akademik değil, kültürel ve sosyal anlamda da yeni nesiller yetiştireceklerini söyledi.

        Velilerden çocuklarına zaman ayırmalarını, onlara kitap okumalarını ve okula gelerek öğretmenlerle görüşmesini isteyen Atılgan, eğitim çalışanlarınaysa başarı diledi.

        Törende 5. sınıf öğrencileri, 1. sınıflara "okula hoşgeldin çiçeği" verdi.

        15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma sunumu yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa