Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, 1 imam ve Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (ERDEMİR) çalışan 2 işçi tutuklandı.

        Alınan bilgilere göre, Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ereğli İlçe Müftülüğünde görevli Hamzafakıhlı Mahallesi'nde bulunan cami imamı Abdullah N, Sarıkorkmaz Mahallesi'ndeki Aktaş Camisinin açığa alınan imamı Sabahattin Kart, İsmailağa Camisi müezzini Selim S. ile ERDEMİR çalışanı Niyazi Demirbaş ve Turhan Balaban'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Ereğli Adliyesi'ne sevk edildi.

        Cumhuriyet Savcılığınca ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 5 kişiden ERDEMİR çalışanı Niyazi Demirbaş, Turhan Balaban ile İmam Sabahattin Kart, tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa