Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Başkanı Zeki Peker, ramazan ayı münasebetiyle Hizan ilçesinde 400 aileye gıda yardımında bulundu.

        Hizan'da her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Peker, ilçe merkezi ve köylerde tespit edilen 400 aileye gıda yardımı yaptı.

        Hazırlanan koliler, ailelere dağıtılmak üzere Hizan Muhtarlar Dernek Başkanı Bedirhan Uğuş'a teslim edildi. Uğuş, her yıl hayırsever iş adamı Zeki Peker'in yardımda bulunduğunu söyledi.

        Ramazan ayı münasebetiyle ilçede yaklaşık 400 aileye gıda yardımında bulunduğunu ifade eden Uğuş, şöyle konuştu:

        "Ramazan ayı münasebetiyle hayırsever iş adamı Zeki Peker, gıda yardımı yaptı. Allah hayrını kabul etsin. Gerçekten ramazan ayı münasebetiyle çok anlamlı bir yardım. Bütün Hizanlıların adına Zeki Peker'e teşekkür ederim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa