Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa'da 7'den 70'e tiyatro kursu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi'nin yaz dönemi sanat kursları genç-yaşlı tüm sanatseverleri buluşturuyor. Tiyatro kursuna devam eden 7 yaşındaki Sahra Yılmaz en genç, 65 yaşındaki İsmail Köke ise en yaşlı kursiyer oldu

        Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen yaz dönemi sanat kurslarının tiyatro-drama-diksiyon bölümünde; 112 kursiyer eğitim alıyor. 1 Temmuz 2017'de başlayan yaz dönemi tiyatro-drama-diksiyon kursu 7-14 ve 16-60 yaş gruplarında düzenlendi. Pazartesi ve salı günleri yapılan 7-14 yaş grubu tiyatro kursuna 65, cuma günleri yapılan drama-diksiyon kursuna ise 16 çocuk katılıyor. 16-60 yaş grubu yetişkin tiyatro kursuna ise 31 kursiyer katılıyor. Muratpaşa Belediyesi'nin uzman eğitmeni Erhan Kargın'dan tiyatro eğitimi alan 7 yaşındaki Sahra Yılmaz, kursların en genç, 65 yaşındaki İsmail Köke ise en yaşlı öğrencisi oldu. Yaz dönemi tiyatro-drama-diksiyon kursları, 1 Eylül 2017 tarihinde tamamlanacak.

        (SM-

        20.08.2017 10:27:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa