Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz polisi boğulmalara karşı uyardı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Yaz aylarında boğulma olaylarının artması üzerine üzücü olayların yaşanmaması için denize giren vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Tekirdağ'da polis ekipleri tarafından plaj ve sahil şeridinde özel hazırlanmış bin adet broşür dağıtıldı.

        Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, sıcakların artmasına bağlı olarak denize giren vatandaşların sayısının çoğalmasıyla birlikte, boğulmaların önüne geçebilmek amacıyla bu konuda bilinçlendirmek amacıyla özel hazırlanmış bin adet broşür dağıttı.

        Deniz polis ekipleri tarafından boğulmalara karşı dağıtılan broşürlerde, "Boğulmalara karşı alınacak tedbirler, boğulmalarda ilk yardım, Rip akıntısına dikkat edin, çeken akıntı nedir ve sevdiklerinizi gözü yaşlı bırakmayın" temalı konular anlatıldı.

        (HLD-AŞ-Y)

        13.08.2017 19:00:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa