Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zabıta'dan şeker denetimi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Karaman

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi, şeker, lokum ve çikolata gibi ürünlerin satışını yapan işyerlerinde incelemelerde bulundu.

        Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede şeker, lokum ve çikolata gibi ürünlerin satışının yapıldığı iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Ekipler vatandaşlar için satışa sunulmuş şekerleme, lokum ve çikolata ürünlerine yönelik denetimlerinde, özellikle ürünlerin son kullanma tarihlerine ve satış koşullarına dikkat çekti.

        Vatandaşların güzel bir bayram geçirmeleri için denetimlerini artırdıklarını vurgulayan zabıta yetkilileri, gerçekleştirilen denetimler ile vatandaşlara sağlıklı, güvenli ve temiz bir ortamda alışveriş yapma imkanı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Ekipler, kurallara uygun şekilde satış yapılmayan işletmecilere ise ihtar ve uyarı verdi.

        (UK-RFK-Y)

        23.06.2017 17:50:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa