Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizcilik lisesi öğretmen ve öğrencileri Portekiz'de

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Erasmus+" Projesi kapsamında 19 Mart ve 25 Mart tarihleri arasında Portekiz'de saha incelemesi yapıyor.

        2 yıldır devam eden projede bugüne kadar diğer ülkelerde 7 ayrı program düzenlenirken bu kez Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Okul Müdürü Hüseyin Arslan, 3 öğretmen ve iki öğrenci Portekiz'in Porto şehrinde çalışmalara katıldı.

        Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Arslan koordinatörlüğünde Erasmus + projesi kapsamında "Birlikte Daha İyi Bize Katılın (Together Better Join Us)" alt başlıklı projeye İtalya, Polonya Portekiz, Belçika, Yunanistan, Estonya, Letonya ve Türkiye olmak üzere 8 ülke yer alıyor.

        Kasım 2016 da 8 ayrı ülkeden Ereğli'ye gelen Avrupalı konuklar Denizcilik Lisesi'ni incelerken çalışmalara ve verilen eğitime hayran kalmıştı.

        (VK-AY)

        24.03.2017 18:30:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa