Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Seferberlik toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Çalışma Hayatında Milli Seferberlik toplantısı, Vali Necati Şentürk başkanlığında yapıldı.

        Vali Necati Şentürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Mucur Kaymakamı Muhammet Önder, Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür, Akçakent Kaymakamı Serhat Doğan ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan katıldı.

        Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında, 4447 sayılı işsizlik sigortası kanununa eklenen geçici 17. ve 18. maddeleriyle özel sektör işverenlerine destek sağlanmasını amaçlayan düzenleme konusunda katılımcılar bilgilendirildi.

        Toplantı, Vali Necati Şentürk'ün kaymakamlara ilçelerinde özel sektör işverenlerini bilgilendirmesi, çalışma hayatında milli seferberlik konusunda ilçelerindeki yerel potansiyeli harekete geçirmesi ve özellikle muhtarları bu konu hakkında mutlaka bilgilendirmeleri konusunda emir ve talimatlar vermesi ile sona erdi.

        (EÖ-SK)

        24.02.2017 12:53:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa