Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkanlar Şahinbey'i gezdi

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte Şahinbey İlçesi'nde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları yerinde gezerek istişarede bulundular.

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başkan Vekili Osman Toprak ve beraberindeki heyete Şahinbey İlçesi'nde yapılan çalışmaları gezdirdi. Yapılan gezi sırasında vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na yoğun ilgi göstererek memnuniyetlerini dile getirdiler.

        "Şahinbey lider bir ilçe"

        Toplu konut, sokak sağlıklaştırma ve sosyal tesis alanlarını gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yoğun bir nüfusa sahip olan Şahinbey ilçesinde çok önemli çalışmalar yapıldığına dikkati çekerek, "Şahinbey ilçesi herhangi bir ilçe değil. Mültecilerin yüksek oranda barındığı ve nüfusu bir milyondan fazla olan bir bölgemiz. Bu nüfus yoğunluğu ile birlikte çok kimlikli, kişilikli, lider bir ilçe. Dolayısıyla Gaziantep'in yarısı Şahinbey demek, bu çerçevede, başkanımız ve ekibimizle birlikte ilçemizde yapılanları ve yapılacakları görmek için teknik bir gezi yaptık. Şahinbey Belediye Başkanımıza ve ekibine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Belediyecilik yerinde ve sahada yapılması gereken bir iş, biz de Şahinbey Belediye Başkanımızla birlikte sahaya çıkarak, yapılacak sosyal tesis, yeni açılacak yollar ve yapılacak toplu konut çalışmalarını yerinde görmek için teknik ekibimizle bir araya gelerek, yeni kararlar aldık. Alınan kararlarda Şahinbey ilçesinde yapılacakları Şahinbey Belediyesi, Büyükşehir Belediyesini kapsayan alanları ise biz takip edeceğiz. Gücümüzü birleştirerek çalışmalarımıza ve yolumuza devam edeceğiz. Şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için biz Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman Şahinbey'imizin yanında olacağız" dedi.

        "Daha güzel bir Gaziantep için"

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise "Şahinbey Belediyemiz,ve Büyükşehir Belediyemiz 'deki ekiplerle birlikte ilçemiz içerisinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Eski garajlardan açacağımız yol güzergahı, Özdemirbey Caddesi, Kahvelipınar ve Kıbrıs Mahallerinde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarını, Yeşilvadi Parkımızı, Mavikent Mahallemizde yaptığımız Galericiler Sitesini, Mavikent 4.-5. Etap Konutlarının çalışmalarını, Yeşilkent Mahallesinde yapacağımız sosyal tesis ve park çalışmalarını, Şehreküstü semtimizdeki restorasyon çalışmalarını gezdik. Buralarda Büyükşehir Belediyemizin ve Şahinbey Belediyemizin yapacağı çalışmaları yerinde görerek incelemelerde bulunduk. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız daha güzel bir Gaziantep, daha güzel bir Şahinbey oluştura bilmek. Bunu da el ele vererek, daha güzel çalışmalarla devam ettireceğiz" diye konuştu.

        (BRN-AOA-Y)

        21.09.2016 14:29:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa