Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YUNUSEV hayırseverlerin bağışlarını bekliyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Tanıtım Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YUNUSEV)'nin, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban bağışlarını beklediğini söyledi. Hayırseverlere çağrıda bulunan Başkan Çerçi, "Gelin bu bayram ihtiyaç sahiplerimizi hep birlikte sevindirelim" dedi.

        Yunusemre Belediyesi bünyesinde kurulan Yunusemre Tanıtım Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YUNUSEV) faaliyetlerine başladı. İlçe sınırları içerisinde hayatlarını zor şartlar altında idame ettirmeye çalışan ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı amaçlayan YUNUSEV, Kurban Bayramı öncesi bağış kampanyası başlattı.

        Kampanyanın destekçileri arasında bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, tüm hayırseverleri kampanyaya destek vermeye çağırdı. Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "YUNUSEV, güzel bir faaliyetle çalışmalarına başladı. Dernek Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerinin de yüzünün gülmesi için kurban bağış kampanyası başlattı. Bağışlanan kurbanlar, dini vecibelere uygun olarak kesilerek, bayramın ilk günü ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Gelin sizler de ihtiyaç sahiplerimize yardım elinizi uzatın, bayramı bayram gibi geçirmelerini sağlayın." dedi.

        (SC-Y)

        05.09.2016 16:34:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa