Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inciLig'de bu sezon hedeflediği çıkışı bir türlü yapamayan Manisa Futbol Kulübü evinde Ümraniyespor engelini zor da olsa 3-2'yle aşarak alt sıralarla bağını kopardı. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda 2-0 öne geçip rakibin 80'inci dakikada skoru 2-2'ye getirmesine engel olamayan siyah-beyazlı ekipte 85'inci dakikada sahneye çıkan Oğuz Gürbulak takımına altın değerinde 3 puanı getirdi. Ligde 3 maçlık galibiyet hasretine son veren Manisa ekibi, 31 puana ulaşarak kalan 8 hafta öncesi düşme hattına 7 puan fark atıp rahatladı.

        Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuşan Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Kazanmak, oyuncularım için ve takımımız için çok önemli, çok değerliydi. Dolayısıyla kazandığımız için gerçekten çok mutluyuz. Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Özellikle ilk yarı oyunu çok rahat koparabilirdik. Oyuncuların üzerinde bu baskıyı ikinci yarı özellikle hissettim. Çok öne çıkmalarını istememize rağmen futbolcu bazen skoru korumak adına çok gömülebiliyor. Bunun sıkıntılarını yaşadık ama oyuncu değişiklikleriyle oyunu biraz daha dengeledik. Sonuç itibarıyla üçüncü golü atıp maçı kazandık" açıklamasını yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa