Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRIKHANSPOR'DA FUTBOLCULAR ANTRENMANA ÇIKMAK İSTEMİYOR

        İSMET BİÇEN

        HATAY (İHA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor'da Teknik Direktör Ali Eren Beşerler, "Tesislerde işçilerde maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle işi bırakmış durumda. Futbolcularımız ve ben kendi imkanlarımızla karnımızı doyurmaya başladık. Futbolcularımızda haliyle bu durumda antrenmana çıkmak istemiyor" dedi.

        Son iki yıldır yapılan transferlere rağmen başarının gelmesi, yönetimde yaşanan huzursuzluklar ve istifaları ardından Kırıkhanspor'da futbolcularda alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmanlara çıkmak istemiyor.

        Sezon başında 20'ye yakın futbolcu transfer eden ve grubun en pahalı takımı olmasına rağmen 18 puanla 15. sırada bulanan Kırıkhanspor'da, taraftarlar yönetime sitem ederek maçlara gelmemeye başladı.

        Teknik Direktör Ali Eren Beşerler, "Takımın başına yeni gelmeme rağmen, takımdaki maddi sıkıntı had safhada. Futbolcularımız parasızlıktan ne yapacaklarını bilemez haldeler. Tesislerde işçilerde maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle işi bırakmış durumda. Futbolcularımız ve ben kendi imkanlarımızla karnımızı doyurmaya başladık. Futbolcularımızda haliyle bu durumda antrenmana çıkmak istemiyorlar. Yönetim acilen toplanıp ya bu işi çözecek yada istifa ederek yeni bir yönetim oluşacak. Aksi takdirde Kırıkhanspor bu dakikadan sonra başarıyı yakalayamaz" dedi.

        (İBÇ-Y)

        02.12.2015 16:20:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa