Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'DE OTOBÜS ŞOFÖRLERİ DERTLİ

        - ŞOFÖRLER DİNLENMEK İÇİN YER TAHSİS EDİLMESİNİ İSTİYOR

        TAŞKIN SARICA

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Özel Halk Otobüslerinde çalışan şoförler, dinlenebilecekleri ve ihtiyaçlarını görebilecekleri yer talep ediyor.

        Balıkesir Toplu taşıma merkezinde taşımacılık yapan şoförler, çalışma saatlerinde dışarıda beklemek zorunda kalıyor. Kendilerine ait bir yer olmadığını söyleyen şoförler, dinlenip bekleyebilecekleri bir yer yapılmasını talep etti. Özel Halk Otobüslerinde çalışan şoförler, "Boş saatlerimizde rahat rahat oturup bir çay içebileceğimiz ve tuvalet ihtiyacımızı görmek için bir yer istiyoruz. Aldığımız ücret asgari ücret. Fazla bir ücret almıyoruz. Bir çay için 1 lira ücret veriyoruz. Tuvalet ihtiyacımız görmek için 1 lira. Aldığımız ücretlerinin çoğunu çay ve tuvalet için harcıyoruz" dediler.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un kendilerine yer konusunda söz verdiğini hatırlatan şoförler, "Başkan Uğur seçimler öncesi bize yer konusunda söz verdi. Edip Başkanımızdan bu sözünü yerine getireceğinden eminiz. Şimdilik havalar iyi gidiyor ama soğuk ve karlı havalar gelecek. Bizim başımızı sokup, sıcacık çay ve kahve içerek dinlenmemiz için bu isteğimizin yerine getirilmesini rica ediyoruz" şeklinde konuştular.

        (TS-BD-

        02.12.2015 16:18:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa