Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DERİCİLER BÖLGESİNE HAYVAN AHIRLARI KALDIRILIYOR

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Seyrantepe ve Humanız bölgesinde başlattığı hayvan ahırlarını kaldırılması çalışmaları, eski Et Balık Kurumu'nun olduğu dericileri bölgesinde devam etti.

        Büyükşehir belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile dericiler bölgesi, kötü görüntüden kurtarılacak. Aynı çalışma ile dericiler, başka bir bölgede modern ve düzenli bir alanda toplanacak. Bölgede yıkımlara başlanırken, çalışmalarla ilgi veren Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin, alanın imarda toplu konut alanı ve yerleşim birimi olacağını ifade etti. Başkan Şahin, bölgedeki kötü görüntünün ortadan kalkmasıyla bölgenin daha cazibeli bir alan olacağını vurguladı. dükkan sahipleri ile varılan anlaşmanın ardından başlayan yıkımlar sürerken, dericilerin taşınacağı bölgenin ise henüz belirlenmediğini kaydedildi.

        Yapılan proje ile 40 yıldır kötü görüntü oluşan dericilerin bulunduğu eski yerin ve yeni taşınacakları bölgenin daha modern bir hale getirilerek, hem dericilerin sorunlarının hem de kentteki konut sorunun çözümünde önemli adımların atılmış olacağını ifade edildi.

        (SD-Y)

        02.12.2015 15:56:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa