Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN BAKICI: "ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞIYORUZ"

        FATMA SAVAŞ İNAL

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili mesaj yayımladı.

        Başkan Bakıcı mesajında, "Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Sosyal hayatta engellilere sağlanan imkân ve kolaylıklar, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ölçütü olmakla beraber; insana verilen değer ve önemin belirgin yansımalarıdır. Diğer bir ifadeyle, engellilere gösterilen anlayış ve hoşgörü, uygar bir toplum kimliği kazanmada etkin bir rol oynamaktadır" ifadelerini kullandı.

        Engellileri topluma kazandırmanın, katılımcı ve üreten insanlar haline getirmenin önemine değinerek, göreve geldikleri ilk günden itibaren engellilere ayrı bir önem verdiklerini, onların faydalanabileceği, işlerini kolaylaştıracak hizmetler gerçekleştirmeye özen gösterdiklerini de aktaran Bakıcı, şöyle devam etti:

        "Bozüyük'te park anlamında ilk engelsiz yaşam alanlarını yaparak engellilerinde spor yapabilecekleri, eğlenebilecekleri alanlar oluşturduk. İlçe merkezinde engelsiz şarj istasyonunu hizmete sunduk ve engellilerimizin 24 saat kullanabilecekleri özel bir araç tahsis ettik. Çünkü onlar bizim kıymetlilerimiz. Tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum."

        (FSİ-KÇ)

        02.12.2015 15:27:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa