Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'AFETE HAZIR İŞYERİ' EĞİTİMİ TEKİRDAĞ'DA YAPILACAK

        TEKİRDAĞ (İHA) - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından 'Afete Hazır Türkiye' için Bilinçlendirme ve Eğitim Seferberliği kampanyasının 'Afete Hazır İşyeri' ayağı 14-23 Aralık 2015 tarihinde Tekirdağ'da yapılacak.

        Afetlerde yaşanan can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi için toplumun tüm kesimlerinin afetler konusunda bilinçlendirilmesine yönelik düzenlenen kampanya kapsamında, Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik (SEVESO III) çerçevesinde düzenlenecek eğitim, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

        Programda, SEVESO'nun tanıtımı ve getirdiği yükümlülükler, risk analizi, tehlikeli ekipmanları gruplandırma ve kimyasal maruziyet değerlendirme, patlama dokümanının hazırlanması ve ATEX direktiflerine uyum, geçmiş kaza araştırması, felaket senaryolarının hazırlanması, işlevsel güvenlik, güvenilirlik merkezli bakım, modelleme, büyük kaza önleme politikası ve güvenlik raporunun hazırlanması ana başlıkları altında eğitim verileceği belirtildi.

        Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik (SEVESO III) kapsamında Afet ve Acil durumlara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek eğitime tüm sanayiciler davet edildi.

        (MK-MK-Y)

        02.12.2015 11:51:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa