Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ YAMAN VE BAŞKAN TOLTAR BİRLİKTE NİKAH KIYDILAR.

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ailelerin mutluluklarına ortak oldular.

        Dilovası Belediyesi Evlendirme Memurluğuna müracaat eden Elif Eğrikaya ile Serdar Küçükkaya'nın nikah töreni Belediye Toplantı Salonunda Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın katılımı ile yapıldı. Çiftlerin Nikahlarını Belediye Başkanı Ali Toltar kıyarken Nikah Şahitliğini ise AK Parti Milletvekili Cemil Yaman ile AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaptı. Metin Eğrikaya ve Recep Küçükkaya aileleri Belediye Başkanı Ali Toltar ve Milletvekili Cemil Yaman ve ilçe başkanı Osman Akbulut'a bu mutlu günde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

        Belediye Başkanı Ali Toltar ve Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti ilçe başkanı Osman Akbulut genç çiftlere mutluluklar dileyerek ailelere hayırlı olsun temennisinde bulundular.

        (GY-Y)

        02.12.2015 10:21:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa