Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİM KURSLARI

        MUSTAFA BEKTAŞ

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında tüm okullarda "Bağımlılıkla Mücadele Eğitim" kursları veriliyor.

        Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyetinin iş birliğiyle hayata geçirilen, "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Projesi" kapsamında Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim kursları rehber öğretmenleri Gülsüm Alakuş, Halil Demir ve Sema Mazılı tarafından verilmeye devam ediyor.

        Toplumun bağımlılıklarla mücadele sürecindeki bilinç düzeylerinin arttırılması ile ülkemizde yaşayan çocuk, genç ve yetişkinlerin daha güvenli, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmelerine katkıda bulunulmasının sağlanmasının amaçlandığı Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Projesi; sağlıklı yaşam, teknoloji bağımlılığı, tütün bağımlılığı, alkol bağımlılığı, madde bağımlılığı gibi başlıklardan oluşuyor.

        Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Çalışkan, "Verilen eğitimler kursiyerin yaşına göre çeşitlilik arz etmektedir. İlçemizdeki lise, ortaokul ve ilkokulların tamamındaki öğrencilere okullarında her sınıf için 8 saatlik Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kursları devam ediyor. Tüm öğrencilere yönelik toplam 12 adet bağımlılıkla mücadele kursu açılmıştır. Bu kurslarımızla şuana kadar 616 öğrenciye ulaşılmıştır. Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Projesi çerçevesinde Kütahya 'da en çok kurs açan ilçe konumundayız" diye konuştu.(MB-EFE)

        01.12.2015 10:20:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa