Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da polis ve MİT'in ortaklaşa düzenledikleri operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in halasının oğlu yakalandı.

        Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü ve MİT’in ortak çalışması neticesinde Erzurum'da FETÖ/ PDY kapsamında birçok ifadede ismi geçen hakkında arama kararı bulunan terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in halasının oğlu olduğu bilinen H. A.'nın bulunabileceği tespit edilen iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenerek saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. H.A., bugün çıkarıldığı mahkemece terör örgütü yöneticiliği suçundan tutuklandı.

        H.A.'nın 15 Temmuz 2016’dan bu yana firari olduğu şahsın ismi Erzurum ili fetö mütevelli heyeti içerisinde geçtiği, örgütte söz sahibi olduğu, örgüte müzahir şirketlerde hissedar olduğu ve birçok FETÖ dosyasında şüpheli olarak arandığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa