Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Selendi ilçesinde 10 ayrı noktaya yerleştirilen MOBESE sistemiyle ilçe 24 saat izlenerek asayiş ve güvenlik önlemleri arttırıldı.

        Manisa’nın Selendi ilçesine 10 ayrı noktaya MOBESE kameraları yerleştirildi. İlçe merkezi sokakları ve girişlerine kurulan gece görüş ve plaka okuma özeliklerine sahip Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) yerleştirildi. Kurulan MOBESE'ler ile Selendi halkının asayiş ve güvenlik seviyesinin daha üst noktalara çıkarılması, toplumda huzurun sağlanması, suç ve suçlularla mücadelede emniyet güçlerinin daha erken müdahalede bulunması, suça karşı caydırıcılığın artırılması bekleniyor. Yüksek teknolojiye sahip sabit ve hareketli olan kameralar ile ilçe merkezi 7 gün 24 saat emniyet tarafından takip edilecek. İlçe Kaymakamı Erkut Pamuk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, MOBESE kamera sisteminin ilçenin güvenliği ve gerçekleşen suçların çözümü noktasında çok önemli olacağını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa