Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karabük'te 14 yaşındaki çocuk cinayetten tutuklandı - En son haberler

        Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, kahvehanede çıkan tartışmada Recep Hamleci'yi (22) bıçaklayarak öldüren A.S. (14), tutuklandı. Hamleci'nin, yaralı şekilde hastaneye götürülmek üzere bir otomobile bindirildiği anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.

        Olay, dün saat 21.00 sıralarında Safranbolu ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'ndeki bir kahvehanede meydana geldi. A.S. ile Recep Hamleci karşılaştıkları kahvehanede bilinmeyen nedenle tartıştı.

        Fotoğraf: DHA

        REKLAM

        AĞIR YARALANDI, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

        Tartışma kavgaya dönüşürken, yaşanan arbede sırasında A.S., yanındaki bıçakla Recep Hamleci'ye saldırdı. Kahvehanedeki vatandaşların müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, Hamleci aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

        Fotoğraf: DHA

        Recep Hamleci, kahvehanedeki bir kişi tarafından Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hamleci, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Recep Hamleci'nin cenazesi, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü. Hamleci'nin cenazesi, otopsi işleminin ardından bugün öğle vaktinde Eskipazar ilçesine bağlı Cumayanı köyünde kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.

        Recep Hamleci’nin kahvehanede A.S. tarafından bıçaklandıktan sonra karnını tutarak, bir kişi tarafından otomobile bindirilip hastaneye götürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan A.S. ise emniyetteki sorgusu sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa