Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında 1.5 aydır süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, işçilerin lehine sonuçlandı.

        İnönü Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasından yapılan görüşmelerde ilk kez uygulanan bir değişikliğe gidilerek bütün sosyal haklar tek maaşta toplandı. Ayrıca bundan sonra yıllık vergiden dolayı meydana gelen kesinti, işçi maaşlarına yansımayacak. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt görüşmelerin ardından İnönü Belediyesi işçileri ve sendika temsilcileri birlik beraberlik yemeğine katıldı. Yemekte konuşan Başkan Bozkurt, “Yapılan yeni toplu iş sözleşmesinin hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.

        Hizmet İş Sendikası Bölge Temsilcisi Ahmet Özen ise "Bugüne kadar gördüğüm en iyi toplu iş sözleşmesi" diyerek İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa