Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Emek ve 71 Evler Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

        Odunpazarı'nda seçim çalışmalarına devam eden Alp, Emek ve 71 Evler mahallelerinde yaşayan vatandaşlara hitap etti.

        Odunpazarı'nda her mahallenin sorunlarını bildiklerini kaydeden Alp, "Yapılmayanları, eksiklikleri ve ihtiyaçları biliyoruz. 31 Mart'tan sonra hemen çalışmaya başlayacağız. Emek Mahallesi'nin lise sorunuyla ilgili takipteyim. Yakın zamanda hayırlı haberlerini alacağız. 71 Evler mahallemiz için vatandaşlarımız sosyal ve kültürel alanlar, tesisler, çocuklar ve gençler için parklar, oyun alanları istiyor. Odunpazarı'nın 85 mahallesine eşit hizmet götüreceğiz. Vişnelik mahallemizde bir çocuğumuzun faydalandığı tüm imkanlardan, Emek ve 71 Evler'de ki çocuğumuzda aynı şekilde faydalanacak. Tüm bu istekler sizin hakkınız ve hak ettiğiniz şeyler. Bir belediyenin yapması gereken şeyler." dedi.

        Belediyenin hizmet etmek, çalışmak için olduğunu belirten Alp, "Hizmet etmeyeni, çalışmayanı, sözünü tutmayanı göndermek 31 Mart'ta sizin elinizde. Desteğinizi hem 31 Mart günü hem de sonrasında bekliyorum. Hep birlikte Odunpazarı'nı ayağa kaldıralım. Zor bir şey yok sadece çalışmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa