Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye 70 kilogram erkeklerde 2. kez Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu olan Serkan Kınık ile eşi ve antrenörü Bingül Kınık ‘Topluma Örnek Olan Şahsiyetler’ çalışması için Pakmaya Kenan Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştu.

        Başarılı sporcu Kınık, öğrenciler tarafından ilgi ve coşkuyla karşılandı. Öğrencilere birçok konuda altın değerinde bilgiler veren başarılı sporcu, yarışma ve yarışmaya hazırlanma aşamaları, beslenme ve spor ile sağlıklı yaşam, spor ahlakı, bağımlılık yapan maddelerden uzak kalma ve spor, doping yapmanın zararları, BESYO’ya giriş şartları gibi konularda birçok önemli bilgiler vererek öğrencilere katkıda bulundu.

        Meraklı öğrenciler tarafından soru yağmuruna tutulan Serkan Kınık yaklaşık bir saat boyunca öğrenciler ile söyleşi yaparak okuldan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa