Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'üncü yılı dolayısıyla Yozgat'ta tören düzenlendi.

        Yozgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören Yozgat İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Şaban Kütükoğlu'un Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu emniyet teşkilatının, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşların temel hak ve hürriyetlerinin korunması için uzun yıllardır çalıştığını ifade ederek,"Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış,demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilk ve inkılaplarının ve laik cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 173'ncü kuruluş yıl dönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Emniyet teşkilatı şanla şerefle 173'ncü kuruluş yılına girerken sadece Türkiye sınırları içerisinde değil dünyada ki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Polis teşkilatı toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma, kanunun üstünlüğünü ve devlet otoritesini sağlama gibi çok önemli hayati önemli görevleri üstlenmiştir." dedi.

        Törenin ardından polis şehitliği ziyaret edilip, Kur'anı Kerim okundu. Ziyarette dua edilerek şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa