Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birinci ve üçüncü çevreyolunu birbirine bağlayan Şeker Caddesinde yol genişletme çalışması yapılacak.

        Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Bilgin ile Fen İşleri Müdürü Zeynal Abidin Sağlam, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kimi yerde 7, kimi yerde de 10 metre genişliğinde olan sokakta kamulaştırma sorununu gidererek, imara uygun şekilde genişletme çalışmasına başladıklarını söyleyen belediye görevlileri, kısa süre içerisinde yolun daha düzgün ve geniş bir şekilde hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa