Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim verdiği dönemlerde başarısı ile Türkiye’nin önde gelen Sağlık Kolejlerin arasında yer alan Aydın Sağlık Meslek Lisesinden 1977 yılında mezun olan hemşireler 41 yıl sonra yeniden Aydın da bir araya gelerek eski günlerini yad ettiler.

        AydınMuğla Karayolu üzerinde bulunan Elit Restoranda buluşan Aydın Sağlık Koleji 1977 yılı dönem mezunlarından; Rasime Şengün Sertdemir, Gülçin Posacı Güler, Cumhuriye Yağcı Durmuş, Emine Şen Aksoy, Emine Cici Maldar, Halime Demiralay, Sevilay Aktaş Geren, Ayşe Sıdıka Tanık, Nafiye Çelik, Rukiye Kaya Bodur, Mürüvet Yüre, Memnune Gülcan, Firdevs Dk Çınar, Yıldöner Kavur, Huriye İşbecer, Nesrin İskender Tepeli, Öznur Güner İlci, Zeliha Oturgan Ateş, Kadriye Oksay ve Mükerrem Ergin ,41 yıl sonra ilk kez buluşmanın heyecanını yaşadılar. Duygusal anların yaşandığı buluşmada başta dönemin efsane okul müdürü Ali Yanar başta olmak üzere öğretmenler bir kez daha anıldı.

        Okul anılarının da paylaşıldığı buluşmada farklı il ve ilçelerde yaşamlarını emekli hemşire olarak sürdüren Aydın Sağlık Koleji eski mezunları, ekim ayında daha geniş katılımlı olarak buluşmak üzere sözleştiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa