Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde 10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri çerçevesinde şehit Polisler için İlçe Emniyet Amirliğince Mevlit okututulup, lokma dağıtıldı.

        Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği şehit polisleri unutmayarak Üniversite Camisinde Cuma namazı öncesi Mevlidi Şerif okuttu. Mevlit programına; Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Müjdat Kılıç, kurum müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı. Okunan Kur’anı Kerim ve Mevlidi Şerifin ardından İlçe Vaizi Mustafa Bektaş'ın birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilen konuşmasının ardından yapılan dualara hep bir ağızdan ‘Amin’ denildi.

        Vaiz Bektaş, Türk Polis Teşkilatı’nın dış mihraplara karşı verdiği mücadeleye ve ülkemizin güvenliği açısından önemine değinerek, bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen şehit polislere rahmet diledi, gazi ve yaralı polislere minnet ve şükranlarını ifade etti. Bektaş, "Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren güvenlik güçlerimizden razı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa