Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde bir haftada 4 farklı etkinlik düzenleyecek.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Nisan ayı boyunca farklı kültürsanat etkinlikleri düzenleyecek. Çocuk tiyatrosu, sohbet gibi birçok etkinlik Gebzelilere ücretsiz olarak sunulacak. Bu kapsamda ünlü sunucu ve yazar Pelin Çift operatörlüğünde düzenlenecek Türkiye’nin Terörle Mücadelesi, “Bir Gece Ansızın” sohbet programına terör uzmanı Abdullah Ağar konuk olacak. 6 Nisan Cuma günü akşam saat 19.30'da düzenlenecek programda Zeytin Dalı operasyonu ve terörle mücadele konuları ele alınacak.

        8 Nisan Pazar günü ise iki farklı etkinlik gerçekleşecek. Etkinliklerden ilki öğlen saat 12.00’de başlayacak olan Süper Dede isimli çocuklara yönelik tiyatro oyunu olacak. Akşam saat 19.30’da ise Yazar ve Şair Senai Demirci’nin şiirsel anlatımı ile gerçekleştirilecek "Beş Vakit İnsan" sohbeti yapılacak. 9 Nisan Pazartesi günü ise Yazarlığını ve yönetmenliğini Zafer Aydın’ın üstlendiği, oyunculuğunu yine Zafer Aydın ve Melek Saraç’ın yaptığı Cicim Ayları isimli tiyatro oyunu sergilenecek. Oyun akşam saat 19.30’da seyircilerle buluşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa