Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı yapımına devam ediyor. Bu kapsamda Hilvan´da yapımı tamamlanan semt pazarının açılışı törenle gerçekleştirildi.

        Şanlıurfa şehir merkezi ve tüm ilçelerde vizyonel bir şekilde çalışarak vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde modern semt pazarı yapımını gerçekleştirdi. Bu kapsamda yapımı tamamlanan Hilvan Semt Pazarının açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çıdır ve Semt pazarı esnafı katıldı. Pazar açılışında yaptığı konuşmada 13 ilçede yaptığımız projeler ile ilçelerin eş zamanlı olarak kalkınmasını sağlayacaklarını ifade eden Çiftçi, “Hilvan ilçesinde yapımını tamamladığımız semt pazarının açılışını gerçekleştiriyoruz, Semt Pazarı çok amaçlı olarak kullanılabilecek. Tüm ilçelerimizde Kapalı Semt Pazarlarının yapımı tamamlıyoruz, hem ilçede ki ihtiyacı karşılamak hem de halkımızın temiz bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak istiyoruz. İlçelerde gerçekleştirdiğimiz projeleri yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde ilçe belediyelerimize devrediyoruz. AK Belediyecilik mantığı ile hareket ediyor ve bu kapsamında tüm belediyelerimizi bir bütün olarak görüyoruz. Hilvan da yaşayan vatandaşlarımızı önemsiyoruz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bizlerde onlara doğru hizmet etmeyi ibadet aşkıyla görüyoruz” dedi.

        "Hilvan'da projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz"

        Hilvan da yapılan projelerin sadece semt pazarı ile sınırlı olmadığının vurgulayan Çiftçi, “Hilvan ilçesini planlarken geleceği düşünerek hareket ediyoruz. Cami, Kütüphane, Park ve Otopark alanlarını planlıyoruz. Buna ek olarak Katı Atık Aktarma İstasyonu ile Hilvan’ın çöpünü şehir merkezine taşıyacağız. Şuan inşaat aşamasında olan İçme suyu arıtma tesisini yakın zamanda da Hilvan'a kazandıracağız. Bu hizmetleri Hilvan halkı için yapıyoruz. ve Allah'ın izni ile biten projelerimize yenilerini katarak tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hilvan'ımızın da çehresini değiştireceğiz" şeklinde konuştu.

        Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise “Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan semt pazarının açılışını gerçekleştireceğiz. Yapılan semt pazarı ilçemize yapılan ilk hizmet değil 100 bin metrekarelik mesire alanı, ilçenin alt yapı üst yapı çalışması, semt pazarı yanı sıra kültürü ile eşit bir şekilde gelişim sağladığını görüyoruz” diye konuştu.

        Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çıdır da, İlçeye yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi teşekkür etti. Öte yandan semt pazarının açılışının ardından Çiftçi ve Beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan İlçe Mezarlığında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek teknik personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa