Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, yeniden Ticaret Odası başkanlığına seçilen Mehmet Maşlak’a tebrik ziyaretinde bulundu.

        Develi Ticaret Odasında, 7 ayrı meslek grubunun seçim yapması için kurulan 7 sandıkta oy kullanma işlemleri İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapıldı. Mevcut başkan Mustafa Maşlak’ın hazırladığı tek liste ile oy kullanma işlemleri başladı. 309 üyenin 132’sinin oy kullandığı seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Maşlak, “Ticaret Odası Başkanlığına seçildiğimiz ilk günden itibaren Develi Ticaret Odası’nı Türkiye genelindeki Oda ve Borsalar arasında iyi bir konuma getirmek için mücadele ettik. Oda faaliyetlerini üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda genişletmeye çalıştık. Bu süreçte Kalite Yönetimi belgeleri ve Türkiye genelinde sayılı odalara verilen akreditasyon belgelerini birçok il ticaret odasından önce almış olduk. Bu belge sayesinde üyelerimizi birçok yenilikle tanıştırdık. Yurtdışı ve yurtiçi fuar gezileri için destek sağladık. Her zaman üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak ve bu sayede işlerini geliştirecekleri ortam sağlamak için yapılabilecek her hizmeti Develi’de de uygulamaya sunduk. Bugüne kadar koşturduğumuz ter döktüğümüz günlerin takdirini üyelerimiz bugün tek aday olarak yeniden başkanlığa seçerek bize sundular. Bu nedenle oy kullanmaya gelen gelemeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

        Yeniden Develi Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Mustafa Maşlak’ı ve yönetimi ziyaret ederek tebrik eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, “Türkiye ve dünya genelinde ticari gelişmeleri yakından takip ederek Develimizin ticari gelişimine katkı sağlayacak Mustafa Maşlak’a ve ekibine kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa